Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szinte mindenki gyűjtögeti a Könyvjelzőket, Kedvenceket (melyik programban éppen miként hívják) a különféle böngészőkben. Az esetlegesen kategóriákra, almappákra osztott, gondosan átválogatott gyűjteményt érdemes gondosan őrizni, hiszen bár a Google segítségével szinte minden előkaparható az internetről, azért egy tucat fontos linket újra felkutatni még így sem kis munka.

favbackup
 
 

Korábban mutattunk már egy programot arra, miként lehet kényelmesen elmenteni az Internet Explorer és a Firefox könyvjelzőit.
Ezúttal egy olyan alkalmazást mutatunk, amely az összes népszerű (Firefox 2.0-3.5-ig, Safari 3-4, Opera 9, Google Chrome 1-3 beta) böngészővel képes ezt megtenni. Így ha több böngészőt is használunk, nem kell mindegyikben a saját menüit használva gondoskodnunk a könyvjelzők biztonságáról, egyszerűen végiglépkedünk a FavBackup varázslóján, és már készen is vagyunk. A visszaállítás pedig éppen ilyen könnyű!

favbackup
 
 

Önmagában a könyvjelzők mentése még nem is lenne nagy szó, a FavBackup azonban képes még lementeni a böngészők beépülő moduljait, előzményeit, a sütiket, eszköztárakat, keresőmotorokat, mentett jelszavakat, űrlap adatokat, egyszóval mindent, ami fontos lehet, az adott böngészőnek megfelelően.
Így ha úgy hozza a sors, egy újratelepítés esetén pillanatok alatt visszamásolhatunk mindent a kedvenc böngészőinkbe.