Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szájharmónikaleckék

 

Hogyan kell játszani szájharmonika kezdőknek


How to Play Harmonica for The Beginners2 300x225 How to Play Harmonica for The BeginnersSzájharmonika egy egyszerű hangszer, amely képes sokféle zenét. Játszik az eszköz viszonylag könnyebb, mint játék minden más hangszer amellyel meg kell tanulni és olvasni jó sok zene. Ezért, a kezdők is megtanulják a készüléket egyszerűen néhány hasznos információt játszani.Szájharmonika van néhány lyuk, és ha kezdő játszani harmonika, akkor csak meg kell tanulni, hogyan kell számolni a lyukak játszani dalokat produkál édes dallamokat.

  1. Ha Ön kezdő, és a tanulás a művészet a játék harmonika, fontos, hogy meg kell kiválasztani a megfelelő harmonikán az Ön számára. Kezdő játékosok is könnyen, hogy játsszon a harmonikákat, hogy a kijelölt "Blues harmonikákat". A nád az ilyen típusú harmonikákat lazább a figyelmét, hajlító és így könnyebb játszani. Még, vannak más típusú harmonikákat, amelyeket kifejezetten jelentette a kezdőknek.
  2. Vannak könyvek és oktatási DVD-k a piacon elérhető, amellyel meg lehet kezdeni tanulni az alapokat a gazdaság az eszköz és megteremti hangot jegyzetek. Könyvek be képeket azzal az utasítással, a lyukak és a termelő jegyzi szájharmonika. Azonban a DVD-k is jobban segít megtanulni játszani az eszköz az Ön számára látható és hallgatni, hogy valaki mást játszani. Mindkét könyv és DVD-k megvannak az előnyei.How to Play Harmonica for The Beginners11 300x199 How to Play Harmonica for The Beginners
  3. Azt találtuk, hogy a kezdők, és néha még a tapasztalt játékosok a harmonika, nem tudják megtalálni a hibákat a játék közben a készülék. Ha a hibák nem orvosolhatók a korai szakaszában a játék hárfa, hogy nehézzé válik az helyes, hogy a későbbiekben. Tehát ajánlott, hogy vegye fel a kapcsolatot egy szakértő, vagy valami jó oktató a településen, hogy megtanít harmonika tanulságokat.
  4. Látogasson el a helyi harmonika klub, vagy csatlakozni egy csoporthoz, ahol megtalálható többi tag érdekelt játszik szájharmonika. Nincs semmi, inspiráló és szórakoztató, mint a találkozó többi harmonika játékos és tanulási technikák a játék a műszer.
  5. Gyakorlat teszi az embert tökéletes. Nem tudsz tökéletességet, ha gyakorlatban csak a kedvéért a játék is. Ezért a rendszeres gyakorlat, még egy kis időt minden nap, biztosítani tudja a készség fejlesztése játszani szájharmonika.

Nézzen meg egy videót utasítást az , hogyan kell játszani harmonika a kezdők