Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Online tároló

 

GMail Drive 1.0.17

gmail-drive-1.0.16-300x217.jpg

A Gmail Drive egy fájlrendszer-kiegészítő, melynek segítségével közvetlenül a Windows Intézőből tölthetünk fel fájlokat Gmailfiókunkba. Az alkalmazás egy virtuális fájlrendszert hoz létre a számítógépen, melyben a megadott Gmail fiókot online tárhelyként használhatjuk. Természetesen lehetőségünk van a fájlok és mappák - fogd és vidd módszerrel való - törlésére, másolására, áthelyezésére is. A Gmail Drive telepítés után egy új meghajtóként jelenik meg a Sajátgép ablakban.

Amikor egy új fájlt dobunk a Gmail Drive-ba, a program automatikusan egy e-mailt generál és azt a csatolt tartalommal elküldi postafiókunkba. Az alkalmazás rendszeres időközönként szinkronizál a Gmail szerverével, így tartva frissen az Intézőben látott virtuális könyvtárszerkezetet.

Mivel a Gmail automatikusan az Inbox (beérkezett üzenetek) mappába helyezi a feltöltött fájlokat, ajánlott egy szűrő beállítása, mely a "GMAILFS" tárgyú leveleket rögtön archiválja.

Mivel az alkalmazás még fejlesztés alatt áll, néhány korlátozással számolnunk kell, például a fájlnév teljes hossza nem lehet több, mint 65 karakter. Továbbá megjegyzendő, hogy mivel az eszköz a Gmail jelenlegi állapotához igazított, szolgáltatásban esetlegesen bekövetkező változások esetén az alkalmazás hibásan működhet.

DOWNLOAD

images.jpg

 

 

 

Dropbox 0.7.110

dropbox-0.7.110.jpg

 

Szinkronizálja fájljait online és számítógépek között - Dropbox segítségével

 

Remélte valaha is, hogy fájljait bárhonnan elérheti? Ha már próbálta a fájlokat email-on elküldeni saját magának vagy egy USB tárolón hordozni, a Dropbox Önnek készült!
Az ingyenes Dropbox fiók 2 GB tárhelyet biztosít, ameddig csak szüksége van rá.

 

A már létrehozott fájlokat, ha áthelyezi a DropBox mappába, akkor azt a program szinkronizálja valamennyi olyan számítógéppel melyeken szintén telepítette ezt a programot. Tehát ha módosít egy a Dropbox mappában lévő fájlt, az azonnal szinkronizálódik a többi géppel. Elérhető Mac 10.4-re és Linuxra is

 

DOWNLOAD

images.jpg